Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situația devine tot mai complicată în UK - Secretar de stat, depistat pozitiv cu COVID-19! Numărul cazurilor înregistrate, în creștere

coronavirus

Secretarul de Stat pentru Sănătate Publică din Marea Britanie, Nadine Dorries, a fost depistată pozitiv pentru virusul 2019-nCoV, potrivit BBC, arată Mediafax.

Nadine Dorries a declarat că, de îndată ce a fost informată de rezultatul pozitiv al testului, a luat toate măsurile de precauție recomandate și s-a autoizolat acasă.

Dorries a comunicat că Departamentul englez de Sănătate Publică a demarat o anchetă detaliată a persoanelor cu care a intrat în contact.

Raed Arafat: Este posibil să se ajungă la o rată de infectare foarte mare/ Secretarul de stat anunţă că s-ar putea restricţiona şi mai mult adunările publice

Ministrul Matt Hancock, a replicat că aceasta a „făcut ceea ce trebuie”, izolându-se acasă. I-a urat „recuperare grabnică”, adăugând că înțelege îngrijorarea cetățenilor în privința răspândirii virusului.

Anunțul vine după ce o o a șasea persoană a murit în Marea Britanie din cauza coronavirusului. Numărul cazurilor înregistrate a urcat la 382.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.