Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situația înfiorătoare după controalele autorităților în scandalul azilelor groazei: 11 batrâni au fost abandonați pe câmp, lângă București

breaking news ultima ora

Situația înfiorătoare după controalele autorităților în scandalul azilelor groazei: 11 persoane au fost abandonate pe câmp, lângă București

Nu mai puțin de 11 persoane au fost găsite în localitatea Tunari, într-un imobil în construcție, după ce bătrânii au fost dați afară din locația în care se aflau în București, de teama controalelor dispus de autorități, după scandalul azilelor groazei.

"În această seară, în urma unei sesizări a reprezentanților mass-media, polițiștii IPJ Ilfov, împreună cu pompierii din cadrul ISU B-IF și personal medical din cadrul SABIF, au depistat, în Tunari, într-un imobil în construcție, 11 persoane vârstnice, vulnerabile (unele dintre acestea, cu dizabilități), precum și o altă persoană, care le însoțea.

Din primele date, se pare că aceste persoane au fost relocate dintr-un centru din municipiul București, pentru a nu fi identificate de autorități.

Cele 11 persoane sunt evaluate medical, urmând a fi relocate intr-o alta locatie adecvata.

Polițiștii au demarat verificări. De asemenea, IPJ Ilfov a sesizat autoritățile cu atribuții în domeniu, pentru verificări specifice", anunță IGPR.

Aceștia provin se pare de la un cămin din Pipera și sunt aduși de la Centrul sf Gheorghe și sf Dumitru din Voluntari.

Totul a plecat de la familia unui pacient care a sunat să se intereseze de bătrânul aflat în centru. Așa s-a aflat că au fost în acea locație, de pe câmp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.