Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situația pacienților COVID-19 din Suceava în ultimele 24 de ore: nouă sunt internați la Secţia ATI, iar unul este ventilat mecanic

coronavirus covid covid-19

Zece persoane diagnosticate cu COVID-19 au fost internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, în ultimele 24 de ore, iar alte 28 au fost externate, a informat, vineri, Prefectura Suceava. În SJU Suceava se află internaţi 466 pacienţi, 94 fiind diagnosticaţi cu COVID-19, dintre care nouă în Secţia ATI, unul fiind ventilat mecanic, relatează Agerpres.

Citește și: Comitetul Național pentru Situații de Urgență a luat o nouă decizie pentru românii care călătoresc în Europa

La Spitalul Municipal Rădăuţi sunt internaţi 55 de pacienţi COVID-19 şi şase persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Conform bazei de date privind numărul de cazuri în evoluţie la nivelul unităţilor administrativ teritoriale (UAT), în prezent, dintre cele 114 UAT-uri 56 nu înregistrează niciun caz în evoluţie, 49 au sub cinci cazuri în evoluţie, cinci au sub zece cazuri în evoluţie, iar patru unităţi administrativ teritoriale au peste zece cazuri în evoluţie.

Situaţia întocmită de DSP Suceava arată că, la nivelul judeţului, se înregistrează un număr de 3.469 persoane declarate vindecate, iar persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică infectării cu noul coronavirus.

Potrivit datelor centralizate la nivel judeţean de către DSP Suceava, situaţia epidemiologică arată că, în prezent, se mai află în autoizolare la domiciliu 3.125 de persoane, în carantină instituţionalizată sunt plasate şase persoane, iar 30.319 persoane, respectiv 3.113 au ieşit de sub incidenţa acestor măsuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.