Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situația se agravează rapid în Vaslui: numărul cazurilor noi de coronavirus din judeţ a crescut de peste trei ori de la începutul acestei săptămâni

bay939.com.au
coronavirus covid-19

Numărul cazurilor noi de coronavirus din judeţul Vaslui a crescut de peste trei ori de la începutul acestei săptămâni, au informat, joi, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), informează Agerpres. Potrivit raportărilor, luni au fost înregistrate la nivelul judeţului 21 de cazuri noi de SARS-CoV-2, iar numărul infectărilor a crescut constant, ajungând în cursul zilei de joi la 74.

"În contextul creşterii numărului de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, atragem atenţia asupra importanţei şi necesităţii respectării normelor sanitare şi reamintim că aplicarea acestor măsuri contribuie la protejarea sănătăţii noastre şi a celor din jurul nostru şi, totodată, facem apel la responsabilitatea tuturor locuitorilor judeţului pentru ca, împreună cu autorităţile, să limităm răspândirea infecţiei cu SARS-CoV-2 şi să prevenim apariţia de noi cazuri", au precizat reprezentanţii DSP Vaslui.

Autorităţile sanitare au transmis că, ţinând cont de contextul epidemiologic actual şi de riscul crescut de transmitere comunitară în rândul populaţiei, trebuie respectate măsurile privind purtarea corespunzătoare a măştilor, păstrarea distanţei semnificative şi igienizarea frecventă a mâinilor.

Reprezentanţii DSP au afirmat, de asemenea, că este necesară respectarea cu stricteţe a măsurii de izolare sau carantinare la domiciliu atunci când ancheta epidemiologică impune acest lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.