Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație ciudată cu o aeronavă Ryanair - Zbor de 21 de minute de la Băneasa la Otopeni

AFP
Zborul Ryanair 4978

O aeronavă Ryanair cu destinația Otopeni, a aterizat luni seara pe Aeroportul Băneasa. Sosirea aeronavei la Otopeni era programată în intervalul de 30 de minute în care la Otopeni s-a efectuat degivrare/ decontaminare pe Pista 1.

Compania irlandeză a refuzat să debarce pasagerii, decizia fiind să alimenteze, degivreze și să plece la Otopeni, aeroport aflat la doar câțiva kilometri distanță.

Deși Aeroportul Băneasa oferă condițiile necesare procesării pasagerilor, Ryanair a preferat să ducă pasagerii la destinația stabilită, chiar dacă aceștia au fost nevoiți să aștepte zeci de minute în aeronavă.

În momentul publicării acestei știri, aeronava Ryaniar nu decolase încă spre Otopeni. Aeronava a decolat la ora 20.52, zborul având o durată de 21 de minute.

content-image

UPDATE - Comunicat oficial:

„În seara zilei de 8 ianuarie a.c., o aeronavă aparținând companiei Ryanair și care efectua un zbor pe ruta Treviso - București Henri Coandă, cu ora programată pentru aterizare 18.30, a solicitat aterizarea pe aeroportul de rezervă, București Băneasa - Aurel Vlaicu. După aterizarea efectuată la ora 19.04, compania aeriana Ryanair a luat decizia de a nu debarca pasagerii și a solicitat alimentarea și degivrarea aeronavei în vederea decolării către Otopeni. Facem precizarea că Aeroportul Băneasa era pregătit (atât din punct de vedere al infrastructurii cât și al serviciilor la sol) pentru procesarea pasagerilor.

Menționăm că, în vederea îndepărtării depunerilor de zăpadă și tratării antiîngheț a pistei 08R-26L (Otopeni), a fost anunțată închiderea operării pe această pistă pentru intervalul 18.30-19.10.

Aeronava Ryanair a decolat către Otopeni la ora 20.52.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.