Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație ciudată! Elevi de la Liceul Francez, blocați pe aeroport să plece în excursie: Ce spune Poliția de Frontieră

Radu Pop
politia de frontiera verificare documente

Situație ciudată! Elevi de la Liceul Francez, blocați pe aeroport să plece în excursie: Ce spune Poliția de Frontieră

O situație ciudată s-a petrecut. luni de dimineață, la Aeroportul Otopeni. Un grup de 41 de persoane, între care 37 de copii, de la Liceul Francez Anna de Noilles din București care trebuia să plece, luni dimineața, în Franța, într-o excursie, a fost întors chiar de la poarta de îmbarcare.

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, elevii și profesorii au făcut check-in-ul dimineața și, după ce au lăsat bagajele, poliția de frontieră nu i-ar mai fi lăsat să meargă mai departe la poarta de îmbarcare. Grpul a pierdut cursa spre Franța fără ca cineva să le dea vreo explicație în acest sens.

Ce spune Poliția de Frontieră

STIRIPESURSE.Ro a cerut IGPF un punct de vedere cu privire la această situație, pe care vi-l prezentăm așa cum ne-a fost el transmis.

"În data de 18.03.2024, în jurul orei 11.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroportul Internațional Henri Coandă, s-a prezentat pentru a efectua controlul documentelor, pe sensul de ieșire din țară, în direcția Paris, un grup de persoane format din 4 profesori și 37 de elevi.

După efectuarea controlului de frontieră, aceștia s-au îndreptat către poarta de îmbarcare, dar întrucât îmbarcarea cursei a început la 11.22 și s-a închis la 12.12, reprezentanții companiei de zbor nu le-au mai permis elevilor și cadrelor didactice îmbarcarea.

Polițiștii de frontieră au fost solicitați de către reprezentanții companiei de zbor să preia persoanele și să efectueze formalităților pentru intrarea acestora în țară.

Pentru a preîntâmpina astfel de situații, recomandăm pasagerilor să se prezinte la aeroport în intervalul de timp indicat de companiile de zbor şi de administraţia aeroporturilor", precizează Poliția de Frontieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.