Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație controversată - Polițiștii români au apelat la experți din Israel: au negociat peste 24 de ore cu bărbatul care și-a sechestrat fiica

chiajna

Ambasada Israelului la București anunță faptul că polițiștii români au beneficiat de consultanța specialiștilor din Israel, în cazul din Chiajna. Polițiștii au negociat mai bine de 24 de ore cu bărbatul care își sechestrase fiica de 5 ani și amenința că se aruncă în aer cu niște butelii.

”În timpul evenimentului care a avut loc recent în județul Ilfov, unde un bărbat s-a baricadat în locuințã împreună cu copilul său sub amenințarea buteliilor cu gaz, și în urma unei solicitări din partea Poliției Române, a fost deschisă, în Israel, o cameră de comandă a echipei de negociere a poliției israeliene, care a inclus profesioniști psihologi și interpreți.

Prin intermediul unui reprezentant al poliției israeliene, prezent la fața locului, s-a stabilit comunicarea între echipa de negociere română aflată în teren și poliția israeliană, care a analizat datele și a transmis recomandări de acțiune echipei de negociere române.

Felicităm Poliția Română pentru succesul înregistrat în salvarea de vieți omenești, în frunte cu comisarul care a fost prezent la fața locului și a gestionat evenimentul umăr la umăr cu echipa de negociere, cu răbdare, timp de peste 20 de ore.

Subliniem faptul că relația dintre forțele de poliție din Statul Israel și din România funcționează în mod optim, cele două instituții se bucură de o cooperare fructuoasă și desfășoarã în comun activități de învățare și instruire.”, arată Ambasada Israelului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.