Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situaţie CRITICĂ în Bacău! Oamenii au rămas fără apă potabilă

breaking news

O avarie majoră produsă la conducta de aducţiune apă de la Valea Uzului a lăsat, sâmbătă, municipiul Bacău fără apă, echipele fiind în teren pentru remediere. Consiliul Local, reunit în şedinţă de urgenţă, a alocat suma de 150.000 de lei pentru cumpărarea de apă pentru populaţie.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de către Primăria Bacău, în jurul orei 11:00, s-a produs o avarie la conducta de aducţiune apă de la Valea Uzului.

”Avaria a fost localizată pe tronsonul reabilitat al aducţiunii în zona localităţii Dărmăneşti (zona Gării). Conform comunicării transmise de către Compania Regională de Apă Bacău, alimentarea cu apă a Municipiului Bacău de la Baraţi a fost întreruptă, urmând ca în cursul serii, în intervalul orar 17:00 - 20:00, alimentarea cu apă să fie reluată în parametri normali”, anunţă Primăria Bacău.

Klaus Iohannis a stârnit ROPOTE DE APALUZE de la Laura Codruța Kovesi și toată audiența, la Ambasada Franței: Cum a ales să își încheie discursul - VIDEO

Potrivit sursei citate, Consiliul Local Bacău, reunit în şedinţă extraordinară, a aprobat suma de 150.000 lei pentru achiziţionarea de apă potabilă ce va fi distribuită cetăţenilor municipiului Bacău.

Măsura a fost aprobată anterior de către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bacău. Apa va fi distribuită populaţiei în mai multe locaţii din oraş.

Potrivit Primăriei Bacău, echipele de intervenţie se află la faţa locului şi intervin pentru remedierea defecţiunii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.