Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație DRAMATICĂ la Timişoara: Un mare spital NU mai are locuri la Terapie Intensivă, iar bolnavii în stare gravă REFUZĂ tratamentul

coronavirus covid covid-19

La Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara mai sunt câteva locuri libere pentru pacienţii cu COVID - 19, iar Terapia Intensivă este ocupată în totalitate. În acelaşi timp, Spitalul CFR, unitate suport, începe să primească tot mai mulţi pacienţi cu forme uşoare ale bolii.

Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara spun că aproximativ 70 la sută dintre cei care au ajuns în ultimele zile la spital, cu COVID - 19, cred în teoria conspiraţiei şi unii dntre ei refuză tratamentul.

Citește și: EXCLUSIV Atenție, Marcel Vela! Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei vinde halate de protecție, pe Olx

”La Spitalul de Boli Infecţioase mai avem şase sau şapte locuri libere, dar este o dinamică continuă, pentru că ne ajutăm cu colegii de la Spitalul CFR, care preiau cazurile asimptomatice sau uşoare. La noi, Terapia Intensivă este plină, sunt patru locuri şi toate sunt ocupate, sunt pacienti care cred mai mult în teoria conspiraţiei decât în tratamentul medicamentos. Avem în Terapie Intensivă un pacient care a refuzat tratamentul cu Remdesivir, ne-a spus că nu vrea să facem experimente pe el. Din păcate, acum este la Terapie Intensivă şi nu putem decât să îi dăm tratament suportiv”, a declarat Cristian Oancea, directorul Spitalului Victor Babeş din Timişoara, pentru News.ro.

În judeţul Timiş au fost depistate mai multe focare de coronavirus, la Spitalul de Psihiatrie Gătaia, la o societate de procesare a cărnii şi la Spitalul Municipal Timişoara.

Citește și: Monica Anisie: ‘Unii elevi vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică’

La ultima raportare a Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, în judeţul Timis au fost anunţate 7 noi îmbolnăviri, iar la nivel naţional erau înregistrare peste 400 de noi cazuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.