Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situaţie fără precedent într-un oraş: Motivul pentru care ar putea rămâne fără agenţi de circulaţie

click.ro
masina politie

Situaţie uluitoare într-un oraş din România. Ar putea rămâne fără agenţi de circulaţie. Situatie bizara intr-un oras important din Transilvania, care risca sa nu mai aiba niciun agent la Politia Rutiera.

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) - Serviciul Judetean Anticoruptie (SJA) Mures, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Mures efectueaza luni, 11 perchezitii, dintre care una la sediul Politiei Municipiului Reghin, pentru probarea unor infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu si fals intelectual. Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii de DGA-SJA Mures, in cauza sunt cercetati cei 7 agenti de politie din cadrul Biroului de Politie Rutiera, asupra carora exista suspiciunea ca, din 2015 si pana in prezent, au pretins si primit diverse sume de bani de la conducatori auto pentru a nu aplica masurile legale in cazul unor abateri constatate in trafic. Daca acuzatiile se vor confirma, Reghinul va ramane practic fara agenti de circulatie.

Citeşte şi: Decizie de ultimă oră a Tribunalului: Ce se întâmplă cu un apropiat al lui Victor Ponta

Actiunea se desfasoara cu sprijinul Serviciilor Judetene Anticoruptie Alba, Brasov, Bistrita Nasaud, Cluj, Covasna, Harghita, Sibiu, Salaj, lucratorilor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Mures si Gruparii Mobile de Jandarmi Targu Mures, anunţă Agerpres.

Citeşte şi: Simona Halep dusă, de urgenţă, la SPITAL: 'E o durere mare'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.