Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație FĂRĂ PRECEDENT pe cel mai aglomerat aeroport din lume: Motivul pentru care au existat SUTE de întârzieri și anulări ale zborurilor - FOTO

youtube
avion, aripa

Aeroportul din Atlanta, cel mai aglomerat din lume, a suferit duminică o pană uriaşă de curent care a provocat sute de întârzieri sau anulări de zboruri, transmite AFP.

"Aeroportul internaţional Hartsfield-Jackson a fost victima unei pene de curent la puţin timp după ora locală 13,00" (18,00 GMT), a indicat aeroportul, într-un comunicat.

Citește și: Decizie istorică luată de Trump: Președintele SUA cere reîntoarcerea astronauților pe Lună! Care este planul astronomic

"Turnul de control operează în mod normal, dar plecările sunt întârziate deoarece terminalele aeroportului nu funcţionează", a adăugat sursa citată, pe Twitter, potrivit Agerpres.

Administraţia federală de aviaţie a impus o interdicţie de aterizare la Atlanta.

Sute de zboruri au fost întârziate sau anulate, au indicat site-uri specializate în traficul aerian, care estimează că 80% din zborurile cu plecarea sau sosirea în Atlanta erau în întârziere.

Citește și: Londra, SPERIATĂ de un eventual atac al Rusiei: Solicitare explozivă către NATO pentru a contracara un posibil asalt naval

Potrivit Reuters, furnizorul de electricitate al aeroportului, Georgia Power, crede că pana de curent este legată de un incendiu la o unitate electrică subterană, ce a avariat transformatoare care servesc aeroportul. Cauza incendiului nu este cunoscută, a spus compania, într-o declaraţie difuzată la circa şase ore de la producerea incidentului, restabilirea serviciului fiind preconizată până la miezul nopţii, ora locală.

Fotografii şi înregistrări video postate pe reţelele de socializare arată pasageri într-un întuneric parţial în terminale aglomerate.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.