Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație gravă pe Transfăgărășan, muntele a luat-o la vale! Cozi cu peste 100 de mașini pe ambele sensurti, drumul a fost blocat de aluviuni / Foto-video

Foto: Prefectura Argeș
transfagarasan aluviuni masini

Situație gravă pe Transfăgărășan, muntele a luat-o la vale! Cozi cu peste 100 de mașini pe ambele sensurti, drumul a fost blocat de aluviuni

Sunt cozi pe mai mulți kilometri, joi, pe DN 7 - Transfăgărășan, în zona Arefu, județul Aargeș, după ce au început să cadă pietre de pe versanți în urma ploilor abundente, ceea ce a dus la oprirea traficului.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), ca urmare a precipitațiilor abundente din ultimele ore, traficul rutier a fost oprit din cauza aluviunilor de pe carosabil, pe DN.7 Transfăgărăşan, în localitatea Arefu.

Astfel, s-au format cozi de autovehicule pe mai mulți kilometri, în prezent fiind peste 100 de mașini pe ambele sensuri.

În acest context, salvatorii ISU Argeș s-au deplasat la locul incidentului cu o ambulanță SMURD și cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare.

La acest moment s-a reluat circulația pe tronsonul de coborâre.

O singură persoană, respectiv un motociclist, a fost asistată medical. Motociclistul suferise o leziune la picior și nu a avut nevoie să fie transportat la spital.

Intervin pentru deblocare echipaje din cadrul Secției Drumuri Naționale și autoritățile locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.