Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație INCERTĂ la DNA după apariția unei înregistrări: Prelungirea delegării Ancăi Jurma în funcția de șef al Direcției, amânată de procurorii CSM

Inquam Photos / Octav Ganea
anca jurma

Pe ordinea de zi a ședinței Secției pentru procurori a CSM de joi s-a aflat propunerea de delegare pentru încă 6 luni a Ancăi Jurma în funcția de procuror șef interimar al Direcției Naționale Anticorupție, insa procurorii din CSM au amanat luarea unei decizii, potrivit unor surse avizate.

Potrivit surselor mentionate, la nivelul Secției pentru Procurori a CSM se va lua o decizie până la expirarea actualei delegări. Anca Jurma a fost delegata in functie pe 9 iulie, pentru o perioada de 6 luni.

Citeste si Emoții prelungite pentru Elena Udrea: Judecătorii ÎCCJ vor anunța la începutul anului dacă poate fi ELIBERATĂ

Recent, in spatiul public a apărut înregistrarea unei discutii dintre Florentina Mirică, fost procuror DNA, si Anca Jurma, in care sefa DNA critica lipsa de asumare a responsabilitatii de catre procurori, încetinirea ritmului de ancheta și lipsa autorității în fața subalternilor.

Ca urmare a aparitiei inregistrarii, procurorul general al României, Augustin Lazăr, a solicitat Serviciului de Indrumare si Control efectuarea unor verificări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.