Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Situaţie incredibilă în Bucureşti: Mai multe accidente de circulaţie, după ce străzile au fost spălate cu substanţă care le-a făcut alunecoase

radiofrance.fr
accident

O firmă de salubritate care acționează în Sectorul 2 al Capitalei a fost amendată după ce a stropit cu o substanță care a făcut ca strada să devină alunecoasă, iar mai multe mașini s-au ciocnit, marți, în Capitală.

„Marți, polițiștii Brigăzii Rutiere au sancționat contravențional un operator de salubritate din Sectorul 2 pentru nerespectarea prevederilor OG 43/1997, privind regimul juridic al drumurilor”, potrivit unui anunț al Brigăzii Rutiere din București.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că pe mai multe străzi din Sectorul 2 s-a format o peliculp glisantă „care a afectat starea de practicabilitate a părții carosabile și a pus în pericol siguranța participanților la traficul rutier”.

La nivelul Brigazii Rutiere au fost înregistrate 21 de apeluri și s-au produs mai multe accidente rutiere. Potrivit unor surse, nu mai puţin de 10 maşini s-au tamponat la un singur incident, după ce nu au reuşit să frâneze.

Şi Primăria Sectorului 2 a anunţat că a amendat firma.

"Primăria Sectorului 2 a amendat contravențional marți, 30 iunie 2020, societatea de salubrizare S.C. Supercom S.A. pentru spălarea străzilor cu o substanță care a determinat mai multe incidente rutiere pe o serie de artere de circulație.

Primăria Sectorului 2 își exprimă regretul, pe această cale, față de persoanele implicate în aceste accidente.

În cursul zilei de marți, 30 iunie 2020, în sectorul 2 s-au petrecut o serie de incidente rutiere cauzate de soluția folosită de firma de salubrizare la spălarea străzilor. În urma stropirii carosabilului, acesta a devenit alunecos și a dus la producerea de accidente rutiere.

La solicitarea Primăriei Sectorului 2, conducerea S.C. Supercom S.A. a declarat că a folosit la spălarea străzilor detergent ecologic.

Verificările vor continua pentru a se determina cu certitudine cauzele și identificarea persoanelor responsabile", transmite Primăria Sectorului 2.

CITEȘTE ȘI: Pepenele roşu poate fi cel mai TOXIC fruct: Cum îţi dai seama dacă este OTRĂVIT .

  • .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.