Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație incredibilă la o primărie din România: A fost suspendat programul de lucru cu publicul aproape o lună de zile! Care este motivul - FOTO

http://www.semne-indicatoare.ro
program de lucru

Situație nemaiîntâlnită la primăria Moşniţa Nouă din judeţul Timiş! Instituția a anunţat că suspendă, de luni, programul de lucru cu publicul până pe 15 ianuarie 2018, primarul comunei explicând că “nu ţine de noi, ci de programele pe care le avem”. Cu toate acestea, angajaţii nu au, însă, liber, ci se vor prezenta la locul de muncă, potrivit Mediafax

Persoanele care locuiesc în comuna Moşniţa Nouă, din judeţul Timiş, îşi vor putea plăti taxele şi impozitele abia după data de 15 ianuarie. Primăria Moşniţa Nouă a postat pe site-ul instituţiei, dar şi pe pagina de Facebook, un anunţ prin care îi informează pe cetăţeni că programul de lucru cu publicul se suspendă aproape o lună, începând de luni, 18 decembrie.

Citește și: Șeful DIICOT 'reaprinde' dosarul Black Cube: Ofițerii de la Crimă Organizată au început investigațiile în Israel

“Primarul comunei Moşniţa Nouă dispune: programul de lucru cu publicul se suspendă în perioada 18.12.2017 – 15.01.2018, pentru închiderea anului fiscal şi deschiderea noului an, cu excepţia înregistrării naşterilor, căsătoriilor şi deceselor”, scrie în anunţ.

Primarul comunei Moşniţa Nouă, Florin Bucur, a declarat că decizia de a suspenda programul de lucru cu publicul timp de aproape o lună a fost luată din cauza firmelor care se ocupă de mentenanţa programelor.

“Programul cu publicul este suspendat din data de 18 decembrie până în data de 15 ianuarie. Nu ţine foarte mult de noi treaba asta, ţine de programele pe care le avem implementate. Aceste programe sunt ţinute în mentenanţă de anumite firme din Baia Mare, care ne-au transmis că au nevoie pentru implementarea noilor programe de mai mult timp şi din cauza aceasta a trebuit oarecum voit-nevoit să ne conformăm”, a explicat Florin Bucur.

Citește și: Cadou URIAȘ pentru bugetari: Guvernul Tudose prelungește vacanța de sărbători

Totuşi, primarul comunei Moşniţa Nouă spune că angajaţii nu au liber, ci vor fi la serviciu în această perioadă.

“Noi suntem la serviciu, ce putem să facem este să ne reglăm şi noi situaţiile de sfârşit de an şi să ne pregătim pentru un nou început de an. Toată lumea lucrează, nu neapărat angajaţii nu vin la lucru. Toată lumea e la lucru. În registratură se preia corespondenţa, ceea ce mai putem, mai sprijinim, mai ajutăm, dar sunt departamente unde nu mai putem să lucrăm. În 15 ianuarie pornim programul cu publicul din nou. Ni s-a promis că poate şi mai repede se rezolvă, dar depindem, aşa cum spuneam, în special la taxe şi impozite, de aceste programe şi trebuie să aşteptăm până ei ne pun la punct cu tot ce înseamnă noul an. Dacă ne dau drumul mai repede, este posibil să pornim şi noi mai repede programul cu publicul”, a mai declarat Florin Bucur.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.