Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație INCREDIBILĂ la Târgu-Jiu: Au încurcat vaccinurile și au injectat cu Moderna, la rapel, în loc de Pfizer

Inquam Photos / George Calin
vaccinare 4

Ceea ce era de așteptat s-a întâmplat! La Târgu-Jiu, medicii au încurcat vaccinurile, la rapel, și în loc să folosească același ser ca la prima vaccinare, au greșit și au folosit altul.

Jurnalistul Narcis Daju spune că sunt mai multe cazuri de pacienți care, la rapel, în loc să primească vaccinul Pfizer au primit vaccinul Moderna. Conform sursei citate, Primăria Târgu-Jiu spune că este un singur caz, iar persoana respectivă este sub supravegherea medicilor.

Citește și: Florin Cîțu, prins cu minciuna! ‘Face economii pe seama salariaților aflați în linia întâi în lupta cu epidemia Covid-19’

”ALERTĂ! AU FĂCUT-O ȘI PE-ASTA!

NIȘTE DOBITOCI FĂRĂ PRECEDENT ÎN ISTORIA RECENTĂ, AU INCURCAT ”PFIZER” CU ”MODERNA”, la RAPEL, LA TÂRGU JIU!!!

Surse neoficiale din Primăria Târgu Jiu, instituția care coordonează centrul de vaccinare din incinta stadionului municipal, mi-au relatat că în cursul zilei de azi mai multor persoane li s-a administrat, la rapel, vaccin ”MODERNA” in loc de ”PFIZER”.

Citește și: Avertisment de ultimă oră! ‘Cifrele analizei ministrului de Interne arată dezastrul din educație! Trebuie să aibă loc tragedii, ca în sănătate, pentru ca Guvernul să investească în învățământ?’

Această eroare a declanșat un scandal monstru în Primăria Târgu Jiu si in Directia de Patrimoniu, subordonată Consiliului Local.

În legătură cu această situatie, purtatorul de cuvant al Primariei Targu Jiu, Adrian Drula, mi-a spus că in cazul unei singure persoane s-au incurcat vaccinurile, in cursul diminetii de astazi, si că persoana respectiva este monitorizata de dr. Pantiș.

Citește și: Nicolae Robu iese la rampă: ‘Am fost mereu alături de studenți în lupta lor pentru gratuitate pe mijloacele de transport public’

Adrian Drulă a mai declarat că incidentul a fost raportat DSP-ului si STS-ului.

În mod inexplicabil, reprezentantii IPJ Gorj sustin ca organele judiciare nu au fost sesizate despre aceasta situatie.”, precizează jurnalistul Narcis Daju.

Citește și: Numirile pe filieră PNL continuă! O fostă miss ajunge la conducerea unui spital din România .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.