Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație jenantă la Constanța - Deșeurile rezultate de la biserica distrusă de incendiu, aruncate pe câmp. O autoutilitară a fost confiscată

ziuadeconstanta.ro
biserica incendiu constanta

O autoutilitară care transporta deşeuri rezultate de la biserică distrusă în incendiu, duminică, într-un cartier din Constanţa a fost confiscată de poliţiştii locali deoarece acestea erau aruncate pe un teren viran, transmite news.ro.

Primăria Constanţa a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii locali au surprins, miercuri, în trafic un şofer care transporta deşeuri şi se deplasa pe un alt traseu decât cel care duce spre depozitul autorizat de la Ovidiu sau Poarta 9.

„Conducătorul auto a ieşit de pe drumul public DC89 în vecinatatea DN3C - Varianta Ovidiu din municipiul Constanţa şi a intrat pe un teren viran unde a abandonat deşeurile din material lemnos rezultate din incendiul din data de 28.08.2022 din cartierul Tomis Plus”, se arată în comunicat.

Şoferul a fost amendat cu 10.000 de lei, iar autoutilitara a fost confiscată.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică, după izbucnirea unui incendiu la biserica din cartierul Tomis Plus din municipiul Constanţa.

Patruzeci de persoane au fost evacuate din biserică de Gruparea Mobilă de Jandarmi, 11 persoane din blocul aflat în apropiere au ieşit singure din imobil, iar patru au fost evacuate de pompieri. De asemenea, două persoane au suferit atac de panică, iar o femeie în vârstă de 45 de ani a fost diagnosticată cu arsuri de gradul 1 la antebraţ, fiind transportată la Spitalul Judeţean Constanţa.

ISU Dobrogea a transmis că 11 apartamente din blocul de lângă biserică au fost afectate de incendiu. Astfel, patru apartamente au fost afectate de foc şi de fum, iar şapte apartamente, numai de fum. De asemenea, latura dinspre biserică a faţadei blocului a fost afectată de flăcări.

Totodată, construcţia de lemn, pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, a ars complet.

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.