Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situaţie rară la UDMR - Un deputat a fost dat afară din partid pentru că a minţit că are studii superioare

UDMR.ro
UDMR

Plenul Camerei Deputaţilor a luat act, luni, de o informare a grupului parlamentar al UDMR referitoare la faptul că deputatul Apjok Norbert nu mai este membru al grupului, în urma excluderii acestuia din cadrul Uniunii.

Decizia a fost luată la data de 1 februarie de către Consiliul Permanent al UDMR, în baza constatărilor făcute de membrii Comisiei de Etică și Disciplină care au constat că Norbert Apjok a înșelat organele de conducere ale Uniunii, precum și alegătorii acesteia, prin prezentarea unei diplome de studii superioare false, fapt recunoscut ulterior și de către deputat.

Anul trecut, Uniunea a impus candidaţilor săi condiţia de a avea studii superioare. Norbert Apjok (31 ani) a ataşat la candidatura sa diploma obţinută la un curs de comerţ electronic din Anglia, despre care a afirmat că i s-a spus că este un curs de studii superioare.

De asemenea, plenul a luat act de o informare a deputatului Apjok Norbert conform căreia acesta aduce la cunoştinţă faptul că îşi încetează activitatea în cadrul grupului parlamentar al UDMR, respectiv că devine deputat neafiliat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.