Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situaţie scandaloasă în Târgu-Jiu: Cum îşi bate joc de cetăţeni societatea de apă

scandal

Situaţie scandaloasă în Târgu - Jiu, acolo unde societatea de apă îşi bate joc pur şi simplu de toţi cetăţenii oraşului. S-a deschis şi o anchetă după ce s-a descoperit că o casierie a societăţii de apă este de mai bine de un an transformată în apartament.

Vezi și: Liviu Dragnea și PSD, vinovații pentru situația politică din ultimul an/ SONDAJ CURS pentru STIRIPESURSE.RO

Consilierul directorului firmei de stat locuieşte acolo, deşi spaţiul aparţine Primăriei, iar destinaţia de casierie nu trebuia schimbată. În tot acest timp, locatarii din bloc s-au săturat să tot fie întrebaţi de cei care vor să îşi plătească facturile unde e, de fapt, casieria. Nici măcar oamenii din bloc nu ştiu exact unde se află casieria, deşi pe intrarea în imobil scrie că acolo se pot încasa banii pentru apa folosită.

Vezi și: Soluții sigure: Cum să cureți zapada de pe mașină fără să afectezi vopseaua

Apartamentul a fost renovat şi predat unui specialist care ocupa funcţia de consilier personal al directorului firmei de apă. Directorul susţine că a renunţat la casierie pentru că nu era rentabilă. ”A stat trei luni de zile casiera acolo şi au venit 2 persoane şi am preferat să mergem cu casierii pe teren. Nu plătește chirie, plăteşte operatorul la Edilitara Public o chirie de 157 de lei pe lună.”, spune Traian Pătrășcoiu, director general Aparegio, conform ProTV.

Citeşte şi: RUPTURĂ în USR: Peste 100 de membri solicită oficial anularea alegerii lui Dan Barna în funcția de președinte/ DOCUMENT

În scandal a intervenit şi Primăria Târgu Jiu, proprietara de drept a spaţiului. Aceasta a comunicat că în contractul valabil până în 2020 se menţionează clar că spaţiul respectiv trebuie să fie folosit drept casierie. Şi poliţia intrat pe fir şi verifică întreaga poveste. Primăria Târgu Jiu a somat miercuri operatorul de apă ca în termen de 15 zile să readucă spaţiul la starea iniţială, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.