Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situaţie tensionată la Rapid: Ultimatum pentru Daniel Niculae. Funcţia de preşedinte a fost suspendată

rapid

Pe pagina de Facebook a Academiei Rapid se explică decizia lui Daniel Niculae şi se arată că acesta are la dispoziţie o lună pentru a reveni asupra hotărârii. Academia Rapid continuă tradiţia clubului vişiniu și va juca în acest sezon în Liga a III-a. Niculae era și preşedinte şi jucător, potrivit Mediafax.

"Pentru că în ultimul timp se vehiculează o întreaga serie de teorii, este timpul sa ştiţi adevărul:

Daniel Niculae a fost parte integrantă a proiectului renaşterii rapidiste. Aportul lui la promovarea în Liga a III-a a fost determinant şi, pentru aceasta, întreaga suflare rapidistă îi este recunoscătoare.

Vezi şi: Când e cazul să te îngrijorezi? Cinci sunete ale corpului care indică anumite boli

Pe tot parcursul campionatului Ligii a IV-a, Academia Rapid a asigurat un climat favorabil performanţei, în cadrul unui buget demn de Liga a II-a.
În calitate de preşedinte, Daniel Niculae a avut deplină putere de decizie asupra cheltuielilor şi transferurilor de jucători. Odată cu promovarea în Liga 3, trecem la o altă etapă, în care bugetul trebuie să fie unul şi mai mare.

A fost constituită o societate pe acţiuni şi a fost câştigată licitaţia pentru achiziţionarea brandului F.C. Rapid. Societatea are acţionari puternici. Preferăm să menţinem deocamdată discreţia asupra identităţii lor, dintr-un motiv foarte simplu: încă de la începutul activităţii Academiei Rapid, conducătorii şi sponsorii au fost supuşi unor atacuri mediatice nedrepte şi de o intensitate fără precedent. Până la normalizarea situaţiei, nu dorim să expunem mediatic oameni de afaceri serioşi, care doresc să pună umărul la renaşterea rapidistă. Îi asigurăm pe suporterii noştri că există resursele financiare pentru finalizarea achiziţionării brandului F.C. Rapid, pentru asigurarea unui buget pentru promovarea în Liga 2, pe termen scurt, si pentru o prezenţă puternică în Liga 1, pe termen mediu.

Daniel Niculae a fost un jucător extraordinar atât anul acesta, cât şi în cariera lui. La finalul campionatului trecut i-a fost garantat un contract de jucător demn cel puţin de liga a II-a, dacă nu chiar de prima ligă. De asemenea, i-a fost garantat postul de preşedinte, cu puteri depline în gestionarea unui buget propice promovării.

În ciuda acestor realităţi, Daniel Niculae a optat să nu mai continue. Noi credem că locul lui este alături de Rapid! Pentru acest motiv, suspendăm funcţia de preşedinte pe o perioadă de o lună, cu speranţa că Daniel Niculae se va răzgândi şi va reveni.

Vezi şi: Care este durata ideală a unei vacanțe? Oamenii de știință dezvăluie secretul refacerii totale

Acţionarii şi sponsorii asigură echipei, în acest moment, toate condiţiile, peste nivelul unei echipe de liga a II-a, construiesc structura pentru o academie puternică de copii şi juniori, au configurat pregătirea noului sezon cu două cantonamente, unul la Braşov şi unul în Turcia, la cea mai modernă bază de pregătire, au propus pentru conducerea tehnică o listă cu 15 jucători de liga a II-a şi prima ligă, atât juniori, cât şi jucători experimentaţi pentru întărirea lotului.

Suntem siguri că va rămâne cu inima alături de Rapid şi va ajuta cu orice va putea în continuare", se arată pe pagina Academiei Rapid.

Academia Rapid a câştigat seria bucureşteană a Ligii a 4-a după ce a învins CSA Steaua şi a promovat în Liga a 3-a după barajul contra celor de la Singureni.

Pe lângă Niculae, giuleştenii s-au bazat şi pe serviciile unora ca Pancu, Voicu sau Maftei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.