Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație TRAGICĂ la o echipă din Liga 1: 'Când îi vezi că sunt lihniţi de foame...'

Pandurii Astra

Situația este tot mai tragică la Pandurii, după ce gorjenii au fost plasați pe lista echipelor care vor pierde trei puncte. Alături de olteni, ASA şi Gaz Metan sunt în aceeaşi situaţie. O decizie finală va fi luată pe 23 decembrie, însă Petre Grigoraş este resemnat. Tehnicianul celor de la Pandurii s-a obişnuit deja cu gândul că în pauza de iarnă va pierde o parte însemnată a lotului, jucători ce vor pleca de la club din cauza problemelor financiare.

"Am preconizat situaţia asta! Din câte am înţeles eu, sunt foarte multe procese. Dacă unul dintre ei nu este de acord cu reeşalonarea sau amânarea nu se poate face nimic. E dezarmant. După ce eşti amărât, ţi se mai dă şi cu toporul în cap. Toţi jucătorii suferă, sunt puncte câştigate pe teren. Până pe 23 decembrie o să-i mint, o să le spun că nu e adevărat. Am avut nişte discursuri motivaţionale de vreo două luni încoace. Din iarnă vor avea posibilitatea să plece la echipe unde vor fi respectaţi. Unii trăiesc din ce au adunat în trecut, alţii sunt la limita subzistenţei", a declarat Petre Grigoraş la ProSport LIVE.

Citește și: Clasamentul Ligii I, bulversat din nou: Trei echipe vor fi depunctate

Întrebat dacă situaţia în care se află Pandurii acum nu ar crea un cadru propice pentru meciuri necurate, Grigoraş a admis că acest lucru este posibil, iar jucătorii nu ar fi de condamnat.

"Când îi vezi că sunt lihniţi de foame, ce dracu' să le mai zici când îi vezi că fac anumite nereguli în timpul meciurilor? Sunt obligaţi de situaţia precară să accepte anumite propuneri. Cel mai simplu ar fi să prezinţi un top al salariilor, iar clubul care are bugetul mai mic decât salariile să nu fie primit. Conducătorii plătesc salariile din drepturile TV", a mai precizat Grigoraş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.