Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație ULUITOARE - Asistentele de la Spitalul din Suceava acuzate că fură dezinfectanți, măști și mănuși

Monitorul de Suceava
spitalul judetean suceava

Prefectul județului Suceava cere polițiștilor să verifice, în regim de urgență, o sesizare primită pe telefon conform căreia unele asistente de la Spitalul Județean Suceava fură dezinfectanți, măști și mănuși.

Citește și: Streinu Cercel solicită convocarea CSAT: 'E momentul ca președintele României să se implice în mod direct. Nu mai avem timp'

Potrivit reprezentanților Prefecturii Suceava, asistentele ar folosi sticluțe și borcane de mici dimensiuni pentru a nu fi prinse.

În plus, în sesizare se vorbește și de furtul unor măști sau al unor mănuși de protecție destinate personalului medical.

„Astfel de fapte în aceste clipe nu numai că nu fac cinste celor care le comit, dar ele reprezintă un risc crescut atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical care are atât de mare nevoie de aceste materiale de protecție pentru a se proteja și pentru a ne proteja!”, au transmis reprezentanții Prefecturii Suceava într-un comunicat de presă.

Totodată, prefectul județului Suceava face apel la toate cadrele medicale din Spitalul Județean Suceava, dar și către oameni, să fie solidari, să acționeze împreună pentru a depăși criza și să respecte regulile și măsurile dispuse pentru combaterea răspândirii COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.