Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SJU Piatra-Neamț se redeschide pentru patologia non-COVID. Pacienții infectați cu noul coronavirus vor fi internați la Spitalul Târgu Neamţ

Los Angeles Times
coronavirus

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ va fi redeschis pentru patologia non-COVID, iar toate cazurile de îmbolnăvire cu COVID-19 vor fi internate la Spitalul Orăşenesc Târgu Neamţ, a declarat, marţi, prefectul George Lazăr.

Prefectul de Neamţ a subliniat că, în acest moment, în spitalul judeţean sunt internaţi doar 42 de pacienţi cu COVID, ceea ce nu mai justifică menţinerea unităţii sanitare ca spital-suport, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dezvăluire din ședința programată de Klaus Iohannis, la care participă și Ludovic Orban: Nu s-ar mai deschide .

"Sunt mii de pacienţi din judeţul Neamţ cu o altă cazuistică, iar Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ este o unitate sanitară care dispune de cele mai multe secţii. Această decizie am luat-o, desigur, şi în urma discuţiilor avute cu foarte mulţi medici, dar şi alte cadre medicale de la spitalul judeţean. Am purtat discuţii şi cu pacienţi care au nevoie de tratament medical de specialitate cu adresabilitate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ", a declarat, într-un comunicat remis AGERPRES, prefectul George Lazăr.

În urma evaluărilor realizate de Direcţia de Sănătate Publică Neamţ, a fost identificat Spitalul Orăşenesc Târgu Neamţ pentru a fi desemnat spital suport pentru pacienţii depistaţi pozitiv la COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.