Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Skillet şi Pop Evil, primele nume confirmate pentru Shine Festival 2018

festicket.ro
festival arenele romane

Trupele Skillet şi Pop Evil sunt primele nume confirmate pentru Shine Festival 2018, care va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti pe 30 iunie şi 1 iulie. Abonamentele earlybird au fost puse în vânzare în reţeaua Iabilet din toata ţara, la preţurile de 139 de lei (acces general) şi 229 de lei (golden circle), transmit organizatorii. Vor fi puse în vânzare doar 4.000 de abonamente - acces general şi 700 - golden circle, potrivit NEWS.RO.

Citeşte şi: Patru vehicule istorice ale Regelui Mihai vor fi expuse la castelul Săvârşin

Skillet a fost înfiinţat în 1996, în Memphis, iar în prezent John (voce/ bas) şi Korey Cooper (chitară), Seth Morrison (chitară) şi Jen Ledger (tobe) sunt membrii formaţiei. Jon Cooper este singurul membru din formula originală a grupului. De-a lungul celor două decenii, Skillet a lansat şapte albume, două dintre ele fiind certificate cu platină de RIAA şi unul cu aur.

Cel mai recent disc al trupei, „Unleashed", a fost lansat în luna august a anului trecut. Trupa a cântat pe scenele unora dintre cele mai importante festivaluri din Europa, precum Rock AM Ring, şi are la activ turnee împreună cu Breaking Benjamin, Three Days Grace, Seether, Shinedown şi Puddle Of Mud.

Pop Evil a fost format în 2001, în Michigan, şi a lansat patru albume de studio. Următorul, care va purta numele trupei, va fi lansat în februarie 2018. Cel mai de succes album al grupului, „Onyx", a fost produs de Johnny K, iar piesa „Trenches" a fost numărul 1 la Rock Radio. Trupa a fost în turnee cu Black Label Society, Seether şi Avatar.

La ediţia din 2017 a festivalului cap de afiş a fost grupul Three Days Grace.

Citeşte şi: Gary Oldman, Kate Winslet şi Angelina Jolie, printre vedetele premiate la Hollywood Film Awards 2017 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.