Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sky News a difuzat o înregistrare în care Harvey Weinstein o abuzează pe una dintre femeile care îl acuză de viol - VIDEO

Harvey Weinstein

Producătorul Harvey Weinstein, căzut în dizgraţie, apare într-o înregistrare video difuzată, miercuri, de Sky News flirtând cu o femeie, una dintre cele care îl acuză de viol, scrie AFP, conform news.ro.

Melissa Thompson, care anterior s-a plâns public de comportamentul abuziv al lui Weinstein în timpul unei întâlniri de afaceri din 2011, la New York, a oferit caseta celor de la Sky News.

Ea a declarat postului că i-a prezentat o ofertă de afaceri lui Weinstein, platforma video a companiei sale IT, ocazie cu care a înregistrat întâlnirea.

Rusia susține că UE ar trebui să fie mai independentă față de SUA: 'Credem că, în cele din urmă, vom reveni pe calea dialogului'

Câteva ore mai târziu, Weinstein ar fi violat-o în camera lui de hotel, a afirmat femeia la Sky News.

Benjamin Brafman, avocatul producătorului, contactat de AFP nu a oferit un comentariu. El a negat comportamentul nepotrivit al clientului său pentru revista People.

"Câţiva jurnalişti respectaţi şi persoane de încredere au văzut întregul videoclip, aşa cum a încercat doamna Thompson să îl promoveze timp de mai multe luni", a transmis printr-un comunicat Brafman, potrivit People.

Citește și Tudorel Toader, despre avizul CSM pentru șefia DNA: Nu poate bloca procedura. Ajută decidentul în luarea celei mai bune decizii

"Ceea ce ne-a arătat în videoclip, când este văzut în întregime, demonstrează că nu este nimic forţat, dar ocazional - se flirtează de ambele părţi".

Fostul producător de la Hollywood poate fi văzut în înregistrare cerând personalului să nu-l întrerupă în timp ce intră în întâlnire.

Thompson îi întinde mâna, în schimb Weinstein o îmbrăţişează şi o mângâie pe spate.

"Am voie să flirtez cu tine", se aude când o întreabă şi Thompson îi răspunde: "Vedem, puţin".

La un moment dat în înregistrare, Weinstein ajunge sub masă şi pare că îşi mişcă braţul spre piciorul ei.

Weinstein a fost acuzat de zeci de femei de la hărţuire sexuală la viol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.