Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Slavko Vincic va arbitra meciul România-Israel: Slovenul a arbitrat naționala și în 2014

Pro Sport
arbitru

Slavko Vincic din Slovenia a fost desemnat de UEFA să arbitreze meciul România-Israel, programat sâmbătă pe Arena Națională, a anunțat joi Federația Română de Fotbal.

UEFA a anunțat brigada de arbitri care va conduce meciul România – Israel. La centru se va afla Slavko Vincic (43 de ani, Slovenia), care va fi ajutat la cele două tușe de conaționalii Tomaž Klančnik (40 de ani) și Andraž Kovačič (37 de ani), în vreme ce al patrulea oficial va fi Matej Jug (42 de ani), tot din Slovenia, conform Mediafax.

FRF notează că Vincic e arbitru FIFA din 2010 și a mai arbitrat o dată un joc al selecționatei României. În 2014, a fost la centru la meciul amical România – Danemarca 2-0, goluri marcate de Claudiu Keșeru. Pe baca României se afla atunci Anghel Iordănescu.

Slavko Vincic este arbitrul care a condus la centru finala UEFA Europa League din sezonul 2021-2022, dintre Eintracht Frankfurt și Rangers, câștigată de nemți, la loviturile de departajare.

Partida România-Israel este programată sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21.45, pe Arena Națională.

Naționala României își continuă parcursul spre Campionatul European – Germania 2024 cu două partide importante pe teren propriu: sâmbătă, cu Israel, și marți, 12 septembrie, ora 21.45, împotriva Kosovo. Ambele partide vor avea loc pe Arena Națională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.