Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Slovenia a decis să expulzeze 33 de diplomaţi ruşi

Operation World
Slovenia

Slovenia a decis marţi să expulzeze 33 de diplomaţi ruşi pentru a-şi exprima ''protestul puternic'' şi ''şocul'' după descoperirea a numeroase cadavre în oraşul ucrainean eliberat Bucea unde Kievul îi acuză pe ruşi de comiterea unui masacru, relatează AFP.

Ministerul de Externe sloven l-a convocat pe ambasadorul rus Timur Ejvazov pentru a-l anunţa în legătură cu o reducere drastică a personalului diplomatic şi administrativ, potrivit unui comunicat. O purtătoare de cuvânt a precizat pentru AFP că 33 de persoane au fost vizate de această măsură, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: După ce au fost acuzați pentru crimele de la Bucea, rușii ies la atac: 'Kievul pregătește și în alte orașe înscenări'

După Franţa şi Germania luni, Italia, Danemarca, Suedia şi Estonia au expulzat la rândul lor, marţi, zeci de diplomaţi ruşi, însumând aproape 200 de diplomaţi ruşi expulzaţi în ultimele 48 de ore din Europa şi marcând o nouă degradare a relaţiilor cu Moscova, după descoperirea de masacre imputate forţelor ruse lângă Kiev, notează AFP şi Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.