Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Slovenia a învins Finlanda şi a trecut în fruntea grupei H a calificărilor pentru Euro 2024, în timp ce Lituania a învins Bulgaria, la Sofia

euro 2024

Echipa naţională a Sloveniei a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-0, echipa naţională a Finlandei şi a trecut pe primul loc în grupa H a calificărilor pentru Euro 2024.

Slovenia şi-a asigurat cele trei puncte din meciul cu Finlanda încă din prima repriză a meciului de la Ljubljana, atunci când atacantul de 20 de ani al lui RB Leipzig, Benjamin Sesko, a semnat o dublă, în minutele 16 (din penalti) şi 28. Erik Janza a stabilit scorul final în minutul 90+2, după ce slovenii au avut şi un gol anulat de VAR, pentru ofsaid, scrie news.ro.

Slovenia ocupă primul loc în clasamentul grupei H, cu 16 puncte. Pe locul secund se află Danemarca – 13 puncte şi un meci mai puţin disputat, iar pe trei este Finlanda, cu 12 puncte.

La Sofia, în derby-ul codaşelor din grupa G, Lituania a dispus de Bulgaria cu 2-0, prin dubla reuşită de un fundaş - Pijus Sirvys, şi a reuşit prima victorie din aceste calificări. În clasament Lituania este a patra, cu 5 puncte, iar Bulgaria are două puncte din şase meciuri şi este pe ultimul loc, al cincilea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.