Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Slujitor al Domnului, implicat în mai multe scandaluri, își face bloc cu 7 etaje în Mamaia. Mai are câteva vile și căsuțe de vacanță

gazeta de navodari
preotul andrei salomia

Preotul Andrei Salomia din Năvodari a solicitat Agenției pentru Protecția Mediului Constanța autorizarea unei investiții în zona de nord a stațiunii Mamaia, privind construcția unui imobil de locuințe colective și unități destinate turismului. Imobilul ar urma să aibă regimul de înălțime P+7E, cu mezanin în cadrul parterului, spații comerciale și prestări servicii la parterul locației. Acesta ar urma să fie edificat în Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 colț cu Promenada Năvodari. Vă reamintim faptul că preotul nu se află la prima investiție imobiliară în această zonă, potrivit replicaonline.ro

Salomia Andrei, Salomia Valentina și societatea Fox Concept Invest SRL s-au adresat Agenţiei pentru Protecţia Mediului pentru a cere autorizații pentru un nou proiect imobiliar. Aceștia doresc să construiască un imobil P+7E cu destinația locuințe colective cu mezanin în cadrul parterului, spații comerciale și prestări servicii la parterul locației. Imobilul ar urma să fie edificat în Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 colț cu Promenada Năvodari.

,,Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, anunță Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța, asupra luării deciziei etapei de încadrare.

Preotul Andrei Salomia este parohul Bisericii Buna Vestire și fost consilier local la Năvodari. De-a lungul anilor, acesta a fost implicat în mai multe scandaluri, potrivit sursei citate, în legătură cu folosirea telefonului mobil în timpul spovedaniei, de asemenea, acesta a fost amendat de către polițiști cu suma de 2.000 de lei, după ce a oficiat slujba pentru sărbătoarea Izvorului Tămăduirii, iar în urma ei, mai mulți credincioși din Năvodari s-au îmbulzit în curtea bisericii „Buna Vestire”.

Totodată, nu este prima investiție a preotului în Mamaia Nord. Acesta a mai ridicat un imobil P+4E cu destinația locuințe colective și cu agenție de turism la parter, complex de zece căsuţe de vacanţă, cu regim de înălţime rezumat la parter, dar și două vile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.