Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Smart Start USA 2019 gata de START. Toate detaliile unui proiect de succes pentru oamenii de afaceri români

Smart Start USA
Smart Start

Smart Start USA a intrat în al doilea an de implementare și continuă turneul de informare și prezentare a programului și platformei de înscriere, în România. Pe data de 14 mai, echipa de proiect și partenerii vor fi la Constanța, în prima întâlnire cu mediul de afaceri și antreprenorii de la malul Mării Negre din seria 2019 a conferințelor “Smart Start USA – Soluții eficiente de finanțare pentru internaționalizarea afacerilor românești”.

Pe parcursul lunii mai, în cele mai reprezentative orașe din România, vor fi organizate 10 întâlniri cu antreprenorii români pentru a le fi prezentate oportunitățile concrete de internaționalizare pe piața americană. Acestea au fost identificate în urma celor 3 misiuni economice din anul 2018 și începutul anului 2019, organizate de Smart Start USA la Miami și New York. Totodată, participanții vor afla poveștile de succes ale pionierilor Smart Start USA care au îndrăznit, au aplicat pe platformă și au mers în Statele Unite, unde au reușit, deja, să construiască un business.

Roadshow - ul de informare Smart Start USA a început, anul acesta, în Statele Unite, la Miami, printr-o misiune economică la care au participat 40 de companii românești, un număr record pentru o inițiativă privată.

În total, până acum, în cadrul misiunilor economice din Statele Unite, au participat 85 de companii românești care, prin dialogul direct cu reprezentanți ai administrației locale și ai comunității de business americane s-au familiarizat atât cu oportunitățile concrete de afaceri, cât și cu particularitățile economice și legislative reale ale pieței americane. În urma acestor dialoguri, pe subiecte din industria IT, logistică, imobiliare, industria prelucrătoare, textile și industria alimentară, ideile de extindere pe piața americană au fost puse în practică, transformând planurile de afaceri în business-uri de succes.

Smart Start USA rămâne singurul program privat din România care contribuie concret la dezvoltarea Parteneriatului strategic dintre România și Statele Unite, sprijinind atât dezvoltarea sectoarelor economice prioritare pentru exporturile românești, cât și consolidarea relațiilor comerciale româno-americane. Smart Start USA este șansa reală a antreprenorilor români de a depăși granițele române și europene și de a intra pe o piață cu foarte multe posibilități de dezvoltare.

Smart Start SUA se adresează antreprenorilor care doresc să-și extindă afacerile pe piețele internaționale, în special pe piața americană.

Mai multe informații despre condițiile, avantajele și oportunitățile oferite de program pot fi aflate accesând link-ul:  https://smartstartusa.net și înregistrându-vă în comunitatea Smart Start USA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.