Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Smiley a fost testat cu aparatul drugtest, după ce a depășit viteza legală: 'Îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost'

ziarelive.ro
smiley

Cântăreţul Smiley a fost amendat, miercuri, după ce a fost suprins de poliţiştii rutieri, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe Autostrada A2 Bucureşti- Constanţa, circulând cu o viteză cu 25 de kilometri pe oră peste cea legală. ”Îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli şi în necesitatea respectării lor”, a scris Smiley pe Facebook, potrivit news.ro.

Citește și: Ministrul Educației a făcut noi precizări! În ce condiții vor începe școlile

”Aş vrea să aflaţi asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Politia Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieşit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depăşit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, aşa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli şi în necesitatea respectării lor, ceea ce vă îndemn pe toţi să faceţi pentru siguranţă, normalitatea şi liniştea noastră a tuturor”, a scris Smiley, pe Facebook.

Postarea sa a fost distribuită pe Facebook şi de reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne.

Citește și: EXCLUSIV Ecaterina Andronescu pune la zid Guvernul Orban: ‘Măsurile vin foarte târziu!’

”Dragă Smiley, greşeala recunoscută este pe jumătate iertată...ca şi amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poţi plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Priveşte partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul”, a transmis MAI.

Poliţia Română a organizat, miercuri, o acţiune pentru siguranţa traficului rutier, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, în zona staţiei de taxare de la Feteşti. Acţiunea a vizat atât depistarea şoferilor care circulau cu viteză, cât şi a celor aflaţi sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.