Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SMURD Olt aniversează 10 ani de activitate și peste 40.000 de persoane asistate medical

DSU
Pompieri SMURD

Peste 40.000 de persoane au fost asistate medical în judeţul Olt în cei 10 ani de activitate a SMURD, a anunţat joi şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Adrian Tănase, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Înregistrare BOMBĂ cu viceprimarul Capitalei, despre incidentele din 10 august: 'Te fac de râs, să termin, să scap țara de niște nenorociți' (AUDIO)

Acesta a precizat joi, în cadrul unei ceremonii aniversare, că, pe parcursul celor zece ani de activitate, SMURD Olt a înregistrat 38.322 de intervenţii şi a extins activitatea, ajungând ca, în prezent, să funcţioneze cu şapte echipaje tip B2, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple şi două echipaje de descarcerare.

Ambulanţele SMURD Slatina, Caracal şi Scorniceşti au fost înlocuite din acest an cu trei autosanitare noi, echipate cu accesorii de ultimă generaţie, achiziţionate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă cu fonduri europene.

La şedinţa festivă dedicată împlinirii a 10 ani de la operaţionalizarea SMURD în judeţul Olt, cât şi a Zilei Protecţiei Civile din România, cinci pompieri au fost înaintaţi în grad înainte de împlinirea stagiului minim, au fost acordate diplome aniversare foştilor inspectori şefi ai Inspectoratului de Protecţie Civilă Olt, 17 pompieri care s-au remarcat pe timpul misiunilor de salvare şi care au participat la cele mai multe intervenţii au primit plachete aniversare. Au mai fost acordate plachete aniversare şefilor unor instituţii cu care colaborează ISU Olt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.