Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția fostului șef al ISIS a fost prinsă de turci, iar Erdogan îi UMILEȘTE pe americani: 'I-am capturat și pe sora și cumnatul său și nu am făcut zarvă ca ei'

Abu Bakr al-Baghdadi

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anunțat miercuri că trupele turce au capturat-o pe una dintre soțiile fostului lider al organizației teroriste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, relatează site-ul agenției de presă Reuters.

„Statele Unite au anunțat că Baghdadi s-a sinucis într-un tunel. Au început o adevărată campanie de comunicare în legătură cu acest lucru. Dar eu anunț aici pentru prima dată că am capturat-o pe soția lui și nu am făcut zarvă ca ei. În mod similar, i-am capturat și pe sora și cumnatul său în Siria”, a declarat Erdogan în cadrul unui discurs susținut la Universitatea din Ankara.

Citește și: La Educație, Monica Anisie a preluat un cabinet cu ‘bube’! Cinci oameni care ar putea fi executați

Liderul turc nu a dat detalii suplimentare în legătură cu capturarea soției lui Baghdadi. O soră a lui al-Baghdadi, ”Rasmiya Awad, născută în 1954, a fost prinsă într-un raid împotriva unei tabere în apropiere de Azaz”, a anunţat marţi un oficial turc de rang înalt. Ea era împreună cu soţul său, o cumnată şi cinci copii, preciza el.

Reţeaua teroristă Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Siria, Stat Islamic în Irak şi Levant, Daesh) a confirmat moartea liderului Abu Bakr al-Baghdadi, ucis într-o operaţiune militară americană efectuată în Siria.

Citește și: EXCLUSIV Avem toate contractele cu fonduri europene ale lui Dan Barna! Partener în proiecte de peste 20 de milioane de euro .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.