Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția lui Donald Trump, în mijlocul unui nou scandal: Cum a încercat să acopere totul

melania trump

Site-ul de internet al Melaniei Trump - soţia candidatului republican la alegerile prezidenţiale americane - pe care era prezentată biografia acesteia s-a volatilizat, relatează Francetvinfo, citând Huffington Post.

Or, cu câteva zile înainte, mai multe canale media americane emiseseră îndoieli asupra parcursului academic al posibilei viitoare Prime Doamne. Astfel, diploma sa de absolventă de design şi arhitectură la Universitatea din Ljubljana (Slovenia), de unde ea este originară, a fost pusă în discuţie.

Vezi și: Şeful serviciilor americane de informaţii: Cooperarea SUA - Turcia s-a TENSIONAT

Huffington Post arată că, potrivit unei cărţi publicate în acest an, Melania Trump a abandonat universitatea după un an de studii pentru a aborda o carieră de manechin. Înfrumuseţarea parcursului Melaniei Trump este "foarte sigur o strategie pusă la punct cu Donald Trump şi consilierii săi", precizează această biografie neautorizată a soţiei lui Trump. 

De altfel, întrebată săptămâna trecută despre parcursul universitar al Melaniei Trump, o purtătoare de cuvânt a campaniei miliardarului republican a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor. 

Principala interesată s-a apărat pe Twitter joi. Ea justifică dispariţia acestui site:"Site-ul internet respectiv a fost creat în 2012 şi a fost suprimat pentru că nu reprezintă exact activităţile mele actuale şi interesele mele profesionale". 

Dispariţia site-ului de internet al Melaniei Trump intervine după acuzaţii de plagiat. De fapt, potrivit jurnaliştilor americani, soţia candidatului la Casa Albă, care a luat cuvântul la Convenţia republicană, a copiat pasaje întregi dintr-un discurs pronunţat de Michelle Obama în 2008, informează Agerpres.

Vezi și: FBI avertizează: ISIS va intensifica atacurile în Europa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.