Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția lui Donald Trump jr, spitalizată: A deschis un plic cu un praf alb

UPDATE

Vanessa Trump, soţia lui Donald Trump Jr., şi alte două persoane au fost duse la spital, luni, după ce femeia a deschis un plic conţinând un praf alb neidentificat care, ulterior, s-a stabilit că nu este periculos, au precizat oficiali din New York, citaţi de Reuters.

"Substanţa a sosit prin poştă, pentru Donald Trump Jr.", a arătat purtătorul de cuvânt al poliţiei din New York, Carlos Nieves.

Citește și: Este oficial! El este românul care intră în administrația Trump – Ce instituție va conduce

Vanessa Trump a fost spitalizată după ce s-a plâns de o stare de greaţă ca urmare a expunerii, au spus oficiali din New York.

În total, trei pacienţi din locuinţă au fost transportaţi la New York-Presbyterian/Weill Cornell Medical Center pentru evaluări suplimentare, a relevat purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Pompieri, Sophia Kim.

Citește și: Grindeanu intră tare în operatori: Ce mutări pregătește ANCOM pentru 2018

Între cei trei se află şi mama Vanessei Trump, deşi ea nu a acuzat simptome, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Autorităţile americane au fost în alertă în privinţa trimiterii de scrisori cu un praf alb în interior încă din 2001, când plicuri contaminate cu antrax au fost expediate către media şi parlamentari, ucigând cinci oameni.

Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american, Donald Trump, a intrat în atenţia publicului pentru rolul său în întâlnirile din 2016 cu o avocată rusă şi cu alte persoane, întâlniri în cursul cărora campaniei lui Trump i-au fost oferite informaţii care puteau să îi dăuneze rivalei democrate a acestuia, Hillary Clinton.

Citește și: Situație fără precedent într-o importantă companie de stat: Cât vor crește salariile conducerii în urma trecerii contribuțiilor

Știrea inițială

Soția lui Donald Trump jr. a fost spitalizată, după ce a deschis un plic cu un praf alb, anunță Euronews! Vanessa Trump a deschis scrisoarea ce-i fusese adresată soțului ei. Soția lui Donald Trump Jr. a fost dusă de urgență, luni, la un spital din Manhattan, când a deschis un plic adresat soțului său care avea o pulbere albă misterioasă. Acest praf s-a dovedit a fi amidon de porumb, au declarat surse judiciare

Vanessa Trump a deschis scrisoarea la ora 10 dimineata, la casa de pe strada 54th Street, a mamei sale, Bonnie Haydon, in cartierul Sutton Place, potrivit surselor. Ea a fost dusă la Spitalul Presbyterian din New York ca o măsură de precauție.

Citește și: O lege care va intra în vigoare peste trei luni va face prăpăd: Mii de români sunt vizați – ce trebuie să facă pentru a nu fi sancționați

Unitatea de servicii de urgență a elitei NYPD, Biroul de Informații al Departamentului și Serviciul Secret, Departamentul de Protecție a Mediului și Grupul de Lucru al Terorismului al FBI au răspuns demarat anchete.

Trump Jr. sa căsătorit cu Vanessa în noiembrie 2005 la proprietatea tatălui său Mar-a-Lago din Palm Beach.

Citește și: Plan ambițios pentru România: Ce și-a propus premierul Viorica Dăncilă .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.