Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția unui deputat PNL, condamnată la ani grei de pușcărie

puscarie amnistie gratiere

Curtea de Apel Bacau a dat, astazi, sentintele, în dosarul de coruptie în care au fost trimisi in judecata sefa tipografiei Inter-Print Bacau, Gabriela Ciubotaru (sotia deputatului Lucian Ciubotaru), acuzata de folosirea unor documente false, inexacte sau incomplete, care a avut ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene, si uz de fals, Constantin Apostol, directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, si alti trei angajati ai ADRNE, acuzati de complicitate.

Curtea de Apel a casat partial hotararea, din martie 2014, a Judecatoriei Bacau prin care toti inculpatii au fost condamnati la pedepse de câte doi ani de inchisoare cu suspendare. Instanta superioara a majorat pedeapsa pentru Gabriela Ciubotaru si a condamnat-o la 2 ani si 10 luni închisoare cu executare.

Hotararea Curtii de Apel este definitiva. Totodata, a fost mentinuta obligatia, stabilita de prima instanta, ca inculpatii sa plateasca in solidar suma de 689.581, 47 lei, reprezentând despagubiri materiale catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, scrie presa locală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.