Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția unui deputat PSD, din nou în atenția justiției

bani justitie

Nicoleta Bordeianu, sotia deputatului Dan Bordeianu revine in atentia justitiei in dosarul pentru care este cercetata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, pentru inselaciune.

Acesta nu este singura problema pe care o are cu justitia, ea mai fiind cercetata intr-un alt dosar pentru abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata, impreuna cu sotul ei.

Desi dosarul a fost clasat de procurorii vasluieni, la sfarsitul lunii aprilie, Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui a cerut redeschiderea lui, solicitare mai apoi admisa de Judecatoria Husi

"Admite cererea Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui. In baza art. 335 alin. 4 C. proc. pen. constata legalitatea si temeinicia ordonantei procurorului nr. 20/II/2 emisa la data de 26.04.2016 de Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui, in dosarul nr. 1318/P/2015 si confirma redeschiderea urmaririi penale fata de numita Bordeianu Nicoleta, administrator al S.C. Ecoloc S.R.L. Husi, sub aspectul infractiunii de inselaciune, prevazuta si pedepsita de art. 244 alin. 1 C. penal. In baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare raman an sarcina statului", dupa cum se arata in hotararea Judecatoriei Husi, scrie bzv.ro.

Totul a pornit de la un scandal de inselaciune din anul 2012, unde firma sotilor Bordeianu a fost implicata. Mai precis, societatea Antel Group Vaslui i-a acuzat pe sefii Ecoloc Husi ca au emis un bilet la ordin in valoare de 150.000 de lei, bani pentru o cantitate de materiale de constructie, iar mai apoi, imediat dupa emitere, au inchis contul bancar pentru care s-a impus documentul.

Nicoleta si Dan Bordeianu ar fi prejudiciat statul cu 4.000.000 de lei, bani incasati pentru un proiect de aductiune de apa intr-o comuna vasluiana, Deleni, fara ca sa finalizeze lucrarile, asa cum era prevazut in contract.

Ciudat este insa faptul ca, Dan Bordeianu, a primit cel de-al doilea mandat de parlamentar in timp ce se afla sub cercetarea procurorilor Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru abuz in serviciu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.