Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soția unui milionar cu probleme la DNA a fost aruncată-n stradă: Nu și-a plătit chiria

nelu iordache

Un milionar penal trece prin clipe extrem de grele. Soţia acestuia trece prin clipe extrem de grele. A fost aruncată pur şi simplu pe străzi.  Un milionar judecat în două dosare penale sub acuzaţile de delapidare, fals în înscrisuri, spălare de bani şi înşelăciune şi-a băgat nevasta în belele. Soţia lui Nelu Iordache pare afectată de problemele penale ale soţului ei. Cabinetul de avocatură al acesteia a fost obligat în instanţă să achite datorii de aproape 15 mii de lei reprezentând contravaloarea chiriilor şi utilităţilor neachitate, semn că lucrurile deloc.

Citeşte şi: Membrii comisiilor care analizează doctoratele lui Tobă, Onțanu, Stănișoară și Licu s-au RETRAS

Oricum, neplăcerile soţiei sunt infinit mai mici ca cele ale soţului. Milionarul este judecat, din aprilie 2013, într-un dosar în care este acuzat de delapidare, fals în înscrisuri, spălare de bani şi înşelăciune. Iordache ar fi deturnat fondurile pentru primul tronson din autostrada Nădlac - Arad, de aproximativ 22 de kilometri. Procurorii au arătat, în rechizitoriul trimis instanţei, că Nelu Ioardache ar fi schimbat, fără respectarea prevederilor legale, destinaţia sumei de 31.519.960 de lei, reprezentând o parte din avansul încasat de la CNADNR SA de firma administrată de acesta pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor la primul tronson din autostrada Nădlac - Arad, de aproximativ 22 kilometri, lucrarea fiind finanţată în proporţie de 85 la sută din fondul de coeziune al Uniunii Europene. SC Romstrade SRL era societate lider a asocierii Romstrade SRL - Monteadriano Engenharia E Construcao SA - SC Donrep Construct SRL, care a încheiat contractul cu CNADNR, anunţă spynews.ro.

Citește și: Celine Dion a luat-o razna după ce i-a murit soțul: Ce a putut să facă într-o emisiune TV / VIDEO

Într-un alt dosar, Nelu Iordache este judecat, din mai 2014, pentru fapte de corupţie privind lucrări de modernizare a 148 de kilometri din DN 67C Transalpina, fiind acuzat de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată şi instigare la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată, cu consecinţe deosebit de grave. Alături de acesta sunt judecaţi firma Romstrade şi mai mulţi şefi de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova.

Citește și: Prima biserică ortodoxă ce introduce messenger pentru credincioşi / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.