Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soarta educatoarelor din Năvodari acuzate că au agresat copiii a fost decisă

citynews.ro
bebelus

Îngrijitoarele de la creșa din Năvodari, acuzate de părinți că au agresat fizic și verbal copiii, sunt cercetate disciplinar, au anunțat reprezentanții primăriei, în subordinea căreia se află instituția, potrivit mediafax.

Într-un comunicat de presă al Primăriei Năvodari se arată că incidentul de la creșă este izolat, iar „cei vinovați vor suporta consecințele faptelor lor”.

Citește și: Șoc total! Un cunoscut om de afaceri a fost reținut, după ce și-ar fi omorât bunica

„În cazul incidentului de la Creșa nr. 20, Primăria Năvodari a demarat procedura de cercetare disciplinară a persoanelor implicate, conform prevederilor legale în vigoare. (…) Este un incident izolat, nu au mai existat astfel de situații până în prezent, iar cei vinovați vor suporta consecințele faptelor lor”, se precizează în comunicat.

De asemenea, reprezentanții primăriei spun că situația creată „este regretabilă”, iar comisia constituită va dispune „măsurile care se impun”.

Citește și: Sorina Pintea, despre vaccinare! ‘Aşteptăm finalizarea acestor discuţii privind obligativitatea vaccinării şi aprobarea Legii vaccinării’

„Comisia de cercetare disciplinară din cadrul aparatului de specialitate al primarului va analiza și va dispune măsurile care se impun, conform Codului Muncii. (…) Menționăm că situația apărută este regretabilă și considerăm că astfel de comportamente la locul de muncă intolerabile, atât din punct de vedere uman, cât și legal, mai cu seamă în relația cu copiii, fiind conștienți de efectele nefaste asupra personalității lor”, mai precizează reprezentanții Primăriei Năvodari.

Și polițiștii fac cercetări la creșa din Năvodari, după ce părinții au reclamat faptul că două angajate ale instituției au agresat fizic și verbal doi copii. Faptele au ieșit la iveală după ce un părinte îngrijorat a montat un sistem de înregistrare audio și a auzit cum îngrijitoarele îi agresează verbal pe copii. Polițiștii au ridicat de la creșă și înregistrările de pe camerele video.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.