Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soarta Laurei Codruţa Kovesi a fost DECISĂ: Anunţul venit de la un apropiat al lui Klaus Iohannis

Inquam Photos/ Octav Ganea
Kovesi bilant

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a cerut revocarea din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. De mai bine de o lună, preşedintele Klaus Iohannis a amânat un răspuns clar, dar a afirmat în mai multe rânduri că are încredere în procurorul şef DNA.

Citeşte şi: DOLIU în politică: A MURIT Nicolae Mischie

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că decizia şefului statului va fi una singură. Menţinerea lui Kovesi în funcţie. "O va anunţa domnul preşedinte, e cronica unei decizii care este deja cunoscută. În ceea ce ne priveşte pe noi, am considerat ridicole motivele prezentate de Tudorel Toader pentru a justifica propunerea de demitere a procurorului şef al DNA şi noi considerăm că nu există nici un temei serios pentru acest demers", a spus Orban care e convins că nici atacarea deciziei la CCR nu va schimba situaţia.

Citeşte şi: Cât de bogată este 'Prima Doamnă a infernului': Duce o viață de lux în timp ce SIRIENII mor cu zile

"Şi dacă atacă ce? Oricum, PSD, ştie toată lumea, are un singur obiectiv: să pună botniţă procurorilor, să nu-i mai deranjeze pentru furăciunile pe care le-au făcut sau le fac. Noi susţinem independenţa justiţiei, susţinem derularea unei campanii anticorupţie. Evident, fără abuzuri, cu dosare care stau în picioare, cu doasare bine fundamentate, care să reflecte realitatea. Această campanie anticorupţie este necesară, pentru că se vede cu ochiul liber – la conducerea ţării se află nişte oameni care sunt certaţi cu legea", a mai spus liderul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.