Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOC în fotbal: Fostul international irlandez, Liam Miller suferă de cancer pancreatic

evz.ro
bolnav plaman transplant cancer

Fostul international irlandez Liam Miller, în vârstă de 36 de ani, suferă de cancer pancreatic. Jucătorul, care este tratat în Statele Unite, a primit mesaje de susţinere din partea fostelor sale cluburi, Manchester United, Celtic şi Sunderland. “Gândurile tuturor celor de la Manchester United sunt alături de Liam Miller şi de toţi cei care îl iubesc, în această perioadă dificilă”, a notat Manchester United pe Twitter.

Selecţionerul Irlandei, Martin O’Neill, a declarat că vestea cu privire la boala de care suferă Miller îl face să privească altfel lucrurile. “L-am făcut să debuteze la Celtic. A jucat excellent într-un meci de Liga Campionilor într-o seară. Am auzit recent vestea, dar nu ştiam cât de gravă este situaţia. Gândurile noastre sunt alături de el şi de familia sa. Cred că are trei copii”, a spus O’Neill.

Liam Miller a jucat de-a lungul carierei la echipele Celtic, Manchester United, Leeds United, Sunderland, Queens Park Ranngers, Hibernian, Perth Glory, Brisbane Roar, Melbourne City, Cork City şi, ultima data, la Wilmington Hammerheads, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.