Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOC la Stuttgart: Simona Halep a fost ELIMINATĂ încă din sferturile competiţiei

captură Twitter
Simona Halep

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-4, 6-1, de jucătoarea americană Coco Vandeweghe, locul 16 WTA, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart.

Meci aspru făcut de Vandeweghe, vineri, la Porsche Arena din Stuttgart. Americanca a servit violent, cu mingi ce au atins şi depăşit viteza de 190 de kilometri pe oră, a returnat de multe ori la fel de puternic, a jucat la risc, cu unghiuri ample, şi nu a ezitat să avanseze către fileu. Halep a răspuns cu precauţie, cu multă mişcare pentru a ajunge la mingile proiectate spre laturile terenului şi cu intenţia de a nu-i pemite rivalei să se desprindă. Din nefericire, liderul WTA a încercat puţine soluţii alternative, fiind copleşită de forţa şi preciza loviturilor jucătoarei americane.

Setul I a fost echilibrat, însă cu impresia că Vandeweghe controlează jocul, prin agresivitatea superioară. Halep servit bine doar până la 4-5, când Vandeweghe a obţinut primul break al meciului. Cu 6-4, după 42 de minute, americanca şi-a trecut setul în dreptul numelui ei de pe tabelă, fără să fi avut de salvat vreo minge de break.

Evoluând în continuare fără precizie şi fără soluţii, Halep şi-a mai pierdut o dată serviciul la 0-1, dar imediat a avut oportunitatea de a face rebreak, după ce a condus cu 40-0. Din nou cu un prim serviciu impecabil, americanca a anulat toate şansele Simonei Halep şi s-a desprins la 3-0. Jucătoarea română a mai avut o ocazie de a recupera break-ul pierdut, la 1-3, dar a ratat-o şi pe aceasta, iar Vandeweghe nu a mai putut fi oprită din drumul spre victorie. Americanca s-a impus cu 6-1, după o oră şi 14 minute de la start.

Anul trecut, Simona Halep a fost eliminată în semifinale, la Stuttgart, de germana Laura Siegemund, cu scorul de 6-4, 7-5.

În continuare, jucătoarea română va evolua la turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid, din 7-12 mai, competiţie la care este deţinătoarea trofeului.

În ciuda eliminării premature, Halep nu este în pericol să-şi piardă locul I în clasamentul WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.