Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şoc pentru clienţii celor de la Ikea: Mobila din sticlă EXPLODEAZĂ

facebook.com
masa sparta Ikea

Probleme mari pentru clienţii celor de la Ikea care şi-au cumpărat mobilă din sticlă. Aceeasta le-a explodat, pur şi simplu, în casă. Aceştia au raportat aszfel de incidente. Mesele de sticlă achiziţionate din gama proprie a retailerului au avut cele mai mari probleme. Acestea explodează spontan, de multe ori fără a fi atinse de nimeni, potrivit New York Post, citat de zf.ro.

Citește și: Discuții inedite în cadrul ședinței de la Băile Herculane: Ce se întâmplă cu salariile și pensiile

O femeie din Indiana a dezvăluit că masa cu blat de sticlă a fiului său, produsă de furnizorul de mobilă, a explodat când acesta nu era în cameră. „Pregăteam cina, când am auzit un sunet puternic, ca un boom, iar primul meu gând a fost că un copac s-a prăbuşit în casă, atât de puternic a fost sunetul”, povesteşte Holly Burns. „Masa cu blat de sticlă din camera lui s-a fărâmat. Practic a explodat”, a mai spus aceasta.

Citește și: Lovitură pe piața media! Cine se află în spatele noului post de business care se va lansa la începutul lui 2018

Un alt client din Marea Britanie a povestit și el pentru publicaţia Metro că în timp ce lua prânzul a auzit „un bang foarte puternic”. „Era sticlă peste tot, dar nu era niciun motiv pentru explozie. Nu avem copii, animale, deci nu ştim care a fost cauza. Nimeni nu a atins-o”, spune britanicul în legătură cu dulapul lui din sticlă Besta, achiziţionat de la Ikea.

Citește și: Ministrul Agriculturii este de-a dreptul revoltat de scumpirile din ultima perioadă. Ce decizie de ultim moment a luat acesta

„Sticla noastră este testată riguros şi împlineşte cele mai înalte standarde”, se apără compania.

În timp ce Ikea investighează evenimentele recente, Comisia de Siguranţă a Consumatorilor de Produse primeşte din ce în ce mai multe plângeri, mai spune sursa citată.

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.