Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOCANT Actriţa Naya Rivera a fost arestată pentru violenţă domestică: Se certase cu soţul din cauza copilului

jurnaldevrancea.ro
catuse

Actriţa Naya Rivera, cunoscută din serialul "Glee", a fost arestată pentru violenţă domestică după ce s-a certat cu soţul ei din cauza copilului şi l-ar fi lovit, potrivit Poliţiei citată de BBC. Actriţa în vârstă de 30 de ani, care interpretează rolul Santana în serialul de televiziune, a fost reţinută în locuinţa din comitatul Kanawha, Virginia de Vest, SUA.

Potrivit plângerii, poliţia a fost chemată pentru o situaţie de familie. Şeriful din Kanawha a anunţat că cei doi "se certau din cauza copilului". Poliţiştii au vorbit cu Ryan Dorsey care le-a spus că soţia l-a lovit în cap şi în faţă. Ryan, 34 de ani, le-a arătat poliţiştilor imagini pe telefonul mobil care arată ce s-a întâmplat.

Poliţia a afirmat că are răni uşoare şi nu a cerut necesitat îngrijiri medicale. Naya a fost arestată şi acuzată de "violenţă domestică" şi a apărut în faţa magistraţilor curţii din Kanawha duminică. Într-un comunicat, poliţia a spus: "Ca în toate speţele penale, încadrarea în cazul doamnei Rivera aduce a acuzaţie. Este considerată nevinovată până la proba contrarie". Rivera a fost audiată duminică dimineaţă, după care a fost eliberată. Luna trecută, a fost anunţat că Rivera renunţă la divorţul de Ryan Dorsey, pe care îl intentase în noiembrie 2016.

Născută pe 12 ianuarie 1987, Naya Marie Rivera este o actriţă şi cântăreaţă americană, cunoscută mai ales pentru interpretarea majoretei Santana Lopez în serialul de televiziune "Glee" în perioada 2009 - 2015, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.