Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOCANT O tânără scriitoare din România S-A SPÂNZURAT: Avea 30 de ani și a fost găsită de iubitul ei, tot scriitor / FOTO

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Şoc în lumea scriitorilor şi nu numai. O tânără scriitoare de doar 30 de ani a decis să-şi pună capăt zilelor chiar de ziua Unirii Mici. Este vorba despre Helena Corogodă din Iaşi. Cel care a găsit-o a fost chiar iubitul ei, un scriitor din București, conform observator.tv.

Citește și: MedLife, mesaj tranșant pentru Guvern: „Dacă nu ştii să ajuţi mediul de business, lasă-l în pace!”

Cumplita tragedia s-a petrecut într-un apartament din centrul orașului Iași, pe 24 ianuarie, în timp ce în fața blocului mii de oameni erau prinși în Hora Unirii. Premiată la numeroase concursuri de profil și cunoscută în mediul literar pentru stilul ei unic și frumusețea deosebită, Helena Corogodă locuia cu chirie în Iași, împreună cu iubitul ei, scriitorul Paul Mihalache.

Citește și: Revenire bombă la Pro TV: O cunoscută actriță face echipă cu Cove într-un nou reality-show ce va rupe audiența

Pe 23 ianuarie, cei doi iubiți ar fi avut o discuție cel puțin ciudată la telefon, iar dimineață, bărbatul s-a dus direct la apartamentul în care locuia Helena, însă nu a putut să intre, iar tânăra nu i-a răspuns la telefon. Drept urmare, el a sunat la numărul unic de urgență 112, iar un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență s-a deplasat la fața locului. Pompierii au spart un geam al apartamentului și au intrat în interior. Helena Corogodă a fost găsită spânzurată cu o eșarfă, în bucătăria apartamentului, de o țeavă de gaz. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.