Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Social-democrații ies la atac înainte de votul din Parlament: 'Cumetria sufocă România'

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Social-democraţii au transmis că moţiunea simplă la adresa ministrului Dezvoltării Ion Ştefan, zis şi „Grindă” este împotriva modelului PNL de a administra statul şi anume „hoţie în loc de transparenţă, abuz în loc de legalitate şi prostie agresivă în loc de competenţă”.

„Marea familie liberală din administraţie, patronată de ministrul Grindă, a blocat ţara. PNL a ocupat statul cu incompetenţi şi hoţi! Le-au promis românilor reforma sistemului bugetar şi le-au oferit, în schimb, 15.000 de pile puse în funcţii doar pe baza carnetului de partid. Au vorbit de meritocraţie şi au adus în fruntea instituţiilor publice un val de coafeze, secretare sau şoferi”, au transmis social-democraţii, marţi, pe pagina de Facebook a PSD.

Deputatul PSD Adrian Solomon, REACȚIE FULGER după scandalul de la shaormerie: Dacă voi primi vreun proces verbal, îl voi contesta în instanță

„Cumetria sufocă România”, mai precizează sursa citată.

„Moţiunea de azi (marţi - n.r.) nu este despre ministrul Ştefan zis Grindă, deşi el reprezintă prototipul acestui sistem toxic. Este despre modelul PNL de administrare a statului: hoţie în loc de transparenţă, abuz în loc de legalitate şi prostie agresivă în loc de competenţă. Cumetria sufocă România!”, conchid social-democraţii pe reţeaua de socializare.

Camera Deputaţilor dezbate şi votează, marţi, începând cu ora 14.00, moţiunea simplă împotriva ministrului Ion Ştefan intitulată ”Guvernul PNL după Grindă se cunoaşte”. În 9 iulie, dezbaterea a fost amânată marţi din cauza unor probleme de sănătate ale celui vizat, respectiv ministrul Dezvoltării Ion Ştefan, care a invocat probleme de sănătate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.