Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Social-democrații sună mobilizarea stângii: Nu permiteți naşterea şi proliferarea unui mutant!

andstillipersist.com
monstru

PSD Iaşi a anunţat, marţi, că va intra în campania electorală pentru alegerile parlamentare cu deviza "Fără blaturi, fără înţelegeri de culise!”.

Citește și: PSD vede posibilă intrarea la guvernare (surse)

"PSD Iaşi nu va fi niciodată remorca altui partid politic. PSD nu va face niciodată jocurile unor grupuri de interese. Singurul nostru interes este şi va fi interesul general al ieşenilor. PSD nu va accepta înţelegeri subterane cu PNL, un partid care i-a dezamăgit pe români şi nu a făcut nimic pentru ieşeni. Împreună cu amorful USR, PNL se pregăteşte să înhaţe România. Suntem decişi să facem o Opoziţie reală, o Opoziţie sănătoasă în interesul oamenilor, nu una de faţadă, ipocrită şi dublată de înţelegeri şoptite prin culise", susţine preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Iaşi, Marius Ostaficiuc, potrivit unui comunicat de presă.

El îndeamnă activul de partid să se mobilizeze, afirmând în acelaşi timp că "PSD s-a înscris pe un drum al reformei, al redefinirii".

"Chemăm membrii PSD la mobilizare! Le cerem să aibă încredere şi să înţeleagă că cea mai mare greşeală este non-combatul! A nu te manifesta electoral înseamnă a permite naşterea şi proliferarea unui mutant, un partid-stat ce va deschide calea celor mai mari abuzuri. A nu-ţi exercita votul înseamnă a te expune unui tip de politică şi de politician care calcă pe cadavre. PSD, structură politică orientată prioritar pe protecţia cetăţeanului, nu va permite acest lucru. Pentru asta, însă, avem nevoie de solidaritatea dumneavoastră, stimaţi ieşeni. PSD s-a înscris pe un drum al reformei, al redefinirii. Avem marea şansă de a arăta românilor cine le este cu adevărat aliat, cine le vrea cu adevărat binele. Deviza noastră, crezul nostru politic şi social va deveni, cu ajutorul dumneavoastră, principiul unei Românii sănătoase economic şi moral: Responsabilitatea înaintea oricărui interes personal", mai spune Marius Ostaficiuc.

Conform sursei citate, "PSD este un partid demn, cu principii şi conştiinţă civică", ce se va ridica la nivelul aşteptărilor cetăţenilor.

"Nu vom mai vota în Consiliul Local niciun PUZ până la aprobarea Planului Urbanistic General, tergiversat la nesfârşit de colorat-politicul primar Mihai Chirica. Vom amenda bugetele municipal şi judeţean astfel încât să aibă prioritate investiţiile cu adevărat relevante pentru ieşeni. PSD se va ridica la nivelul înaltelor aşteptări pe care un oraş precum Iaşul le presupune: vom propune reforme în administraţie, proiecte viabile şi o agendă publică asumată politic, cu termene atent urmărite", se menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.