Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Socialist prins cu droguri. Dumitru Alaiba: Dumnezeu nu bate cu bățul

bbc.co.uk
droguri canabis cocaina

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, susține că reacția PSRM la socialistul din „Garda Tânără” prins cu droguri nu este una eficientă.

Potrivit lui, „Dumnezeu nu bate cu bățul”, iar socialiștii „au meritat din plin această imagine”, transmite Știri.md.

„Așa-zisa „Gardă Tânără” a zis, în sfârșit, câte ceva despre colegul lor - tânărul traficant de droguri Ivan Statnîi.

Și acuză subtil „manipulări în presă”. Nu știu cum asta să fie manipulare. Fie au fost droguri, fie nu au fost. Și dacă nu erau, demult țipau că e fals. Deci, droguri au fost. Atunci care e manipularea, până la urmă?

Însă situația asta e un fel de amintire că „Dumnezeu nu bate cu bățul”. Or, anume așa-zisa „Garda Tânără” a răspândit intens, cu plăcere și cu multă tragere de inimă în ultimele campanii electorale falsuri sfruntate despre alții că ar fi utilizatori sau chiar traficanți de droguri. Inclusiv despre mine. Fals absolut nefondat în realitate, copiat de la propagandiștii lui Plahotniuc.

Așa că nu, băieți. Victimizarea aici nu merge. Ați meritat din plin această imagine. Partidul traficanților de droguri sunteți voi. Iar dacă vreți să vă distanțați de acest individ, nu așa se face, ci mult mai dur și mai categoric. Mult mai categoric. Mult mai dur. Mult mai clar. Dacă chiar vreți să vă disociați, adică. Dacă vreți numai „oleacă”, atunci merge și așa cum ați făcut-o”, a scris Alaiba pe pagina sa de Facebook.

Știri.md amintește că liderul tineretului Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) din sectorul Botanica al Chișinăului, Ivan Statnîi, a fost reținut vineri, 3 septembrie, de oamenii legii, împreună cu alți complici de 19 și 35 de ani, în timp ce vindeau droguri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.