Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Socialiștii din Republica Moldova au cerut forțelor politice din țară să se opună referendumului privind integrarea în UE

PSRM
PSRM

Partidul Socialiștilor (de opoziție în Republica Moldova) a făcut apel la forțele politice ale țării să se opună organizării referendumului inițiat de președintele Maia Sandu pe problema integrării țării în Uniunea Europeană, relateaza stiripesurse.md

"Suntem gata pentru colaborarea cu toate partidele politice, cu mișcările sociale și cu cetățenii țării care împărtășesc un obiectiv similar. Noi lansăm inițiativa unei largi colaborări cu toate forțele politice în scopul convenirii unei strategii unite de acțiune în ceea ce privește așa-numitul "referendum Maia Sandu" și apropiatele alegeri prezidențiale din acest an", se spune în declarația făcută astăzi de Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor.

După părerea socialiștilor, "încercarea de referendum constituțional pentru integrarea europeană constituie o nesocotire directă a democrației și a pluralismului de păreri".

Prin acest demers  "autoritățile încearcă să impună societății o ideologie obligatorie (lucru interzis de Constituția țării) și să închidă gura tuturor celor care nu sunt de acord".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.