Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Societatea reacționează după tsunamiul generat de declarația ministrului educației

FDVPDR
tineri elevi studenti

Declarația conform căreia numărul celor înscriși la Bacalaureat este cel mai mic din istoria postdecembristă a României, a generat un tsunami de reacții din partea societății.

Printre cei care au reacționat, se numără și Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, care își exprimă îngrijorarea pentru situația actuală și propune crearea unui grup de lucru comun, care să răspundă cât mai bine şi cât mai eficient cerinţelor fundamentale ale societăţii actuale.

”Este evident că s-au depus eforturi pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor de educație, iar FDVDR susține, de peste 30 de ani, orice inițiativă care are ca scop creşterea rezultatelor şcolare și dezvoltarea unei abordari de educație și învățare axată pe competențe și pe elevi. Probleme sistemice din învățământul românesc se pot rezolva doar prin cooperare și implicarea noastră, a tuturor, în consolidarea procesului educațional, deformat puternic în ultimii ani. Astfel, România nu se va putea dezvolta și nu va putea să le ofere tinerilor sprijinul de care au nevoie, pentru a se dezvolta corect și complet”, se arată într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.